Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

L’extraordinària història del fantasma de Quim Quinqué

XII PREMI DE TEATRE INFANTIL XARO VIDAL - CIUTAT DE CARCAIXENT

Un estranger arriba a un país molt semblant al nostre. Busca faena i prosperitat, però només troba la desconfiança d’un poble atemorit per un estrany fantasma. Només una jove inconformista està disposada a ajudar-lo i, alhora, a desmuntar una farsa maquiavèl·lica ideada pels poderosos.

Autoria: Paco Romeu
Núm. col·lecció: 38
Edat: a partir d'11 anys
Pàgines: 112
ISBN: 9788490260913
Format: 13 x 20,5 cm
Il·lustració: Francesc Santana

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Paco Romeu

Paco Romeu (València, 1967) viu a Picassent, localitat on treballa com a funcionari de l’administració local. Autodidacta, ha rebut diferents premis i mencions en certàmens de narrativa breu, ha composat la banda sonora de curtmetratges i obres de teatre i ha col·laborat com a guionista en el programa de Canal 9 AUTOINDEFINITS.

Com a dramaturg, ha escrit diverses obres per a l’Escola Municipal de Teatre de Picassent, totes elles estrenades sota la direcció d’Elsa Tronchoni: Lluna i l'amic imaginari (2001), Una font, un poble (2003), L'estrany cas del fantasma de Quin Quinqué (2004), Manifest 07 (2044), Vocabulari (2007) i La tronà (2009). Amb l'obra Icerberg va guanyar el VIé Premi de Teatre Ciutat d'Alzira Palanca i Roca.