Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

I am me / Jo soc jo

My great-grannie can’t see very well, she doesn’t recognize anybody and remembers nothing. But at least she knows that i am me.

La besiaia no s’hi veu bé, no recorda res, no reconeix ningú. Però almenys sap que jo sóc jo.

Autoria: Josep Vicó, Fina Casalderrey
Núm. col·lecció: 2
Pàgines: 24
ISBN: 9788498245035
Format: 17 x 19 cm
Il·lustració: Josep Vicó
Traducció: Paulina Tate

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Josep Vicó

Josep Vicó (Quart de Poblet, 1968) és dibuixant i il·lustrador. La seua dedicació professional s’ha desplegat, fonamentalment, en el camp del disseny i la il·lustració, com a cartellista, il·lustrador de literatura infantil i juvenil i de llibres de text, i dibuixant en publicacions periòdiques. És autor, entre altres, de l’àlbum il·lustrat Més que llibres i del Diccionari visual.

Fina Casalderrey

Fina Casalderrey (Xeve, 1951) es va donar a conèixer com a autora de literatura infantil i juvenil amb la novel·la Mutacions genètiques. Des d’aleshores, ha publicat més de cinquanta títols i més de vint històries recollides en volums col·lectius. Els seus llibres, escrits inicialment en gallec, es tradueixen habitualment a les altres llengües de l'estat. Alguns també al bretó, el coreà, l’anglés, el francés, l’italià, el portugués, el serbi o el xinés. El 1996 li va ser concedit el Premio Nacional de Literatura Infantil y Juvenil per El misteri dels fills de Lluna. Entre les seues obres més conegudes també estan Un cavall de foc, Hola, estúpid monstre pelut!, El llac de les xiquetes mudes, No et pots casar, pare! i Dues llàgrimes per Màquina.