Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Les regles del mikado

Una jove gitana i un vell rellotger es troben d’improvís a la frontera d’Eslovènia. Ella creu en el destí, en els signes, en el Déu de les coses, i es mou per impulsos i creences. Ell se sent una peça més dins de la màquina del món, que interpreta seguint les regles del Mikado, on cada moviment necessita una reflexió, on una decisió precipitada pot provocar el final del joc.

Una conversa íntima i poètica entre dos desconeguts completament oposats. Un dels diàlegs més bells sobre la vida i la societat.

Aquesta novel·la del mestre de les lletres italianes ens convida a participar en una reflexió serena i lúcida, on fins i tot un sol moviment imperceptible pot fer canviar la partida.

Autoria: Erri De Luca
Núm. col·lecció: 357
Pàgines: 144
ISBN: 9788413586236
Format: 15 x 23,2 cm
Enquadernació: Rústica
Traducció: Albert Pejó
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Erri De Luca

Erri de Luca (Nàpols, 1950) és poeta i escriptor. Va ser dirigent del moviment d'extrema esquerra Lotta Continua i no va ser fins els quaranta anys que va iniviar la seua carrera literària amb Non ora, non qui, una evocació d ela seva infantesa a Nàpols. La seua prolífica obra ha estat traduïda a les principal llengües europees.. Col·labora amb diferents mitjans, tant amb temes polítics com d'alpinisme, disciplina de la qual és un gran aficionat.