Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

El gran món

El gran món és el primer títol del nou cicle històric de Pierre Lemaitre: “Els anys gloriosos”.  Una sèrie de novel·les que, com ja va fer amb el tríptic sobre l’Europa d’entreguerres mostra la sensibilitat de Lemaitre per contar històries que transcendeixen l’anècdota històrica i per a bastir una novel·la atractiva i absorbent.

Som al 1948, a la Indoxina les tropes franceses s’enfronten a la resistència anticolonial; a Beirut els Pelletier viuen l’inici del descabdellament familiar. Els fills abandonen definitivament la llar familiar: Jean, Françoise i Hélène a París, i Étienne a Saigon perseguint els rastres del seu amant desaparegut en acte de servei.

Cadascú viurà diferents experiències que marcaran el seu destí i el dels seus familiars. Un assassinat per resoldre, transaccions il·legals, una investigació periodística perillosa… Hi trobarem també personatges i trames que s’alternen, s’entrecreuen i s’interfereixen en una novel·la on l’amor, l’ambició personal o la desesperació formen part del substrat que les alimenta.

Productes associats

Autoria: Pierre Lemaitre
Núm. col·lecció: 338
Edat: Des de 16 fins a 100 anys
Pàgines: 568
ISBN: 9788413584171
Format: 15 x 23,2 cm
Enquadernació: Rústica
Traducció: Albert Pejó
Coberta: Antoine Pascal / akg-images

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Pierre Lemaitre

Pierre Lemaitre (París, 1951) ha consolidat una trajectòria literària brillant amb un èxit excepcional de crítica i públic. Així, amb Ens veurem allà dalt, va obtenir el Premi Goncourt, la distinció més elevada de les lletres franceses. Convertida en un fenomen social i literari, l’obra va significar un punt d’inflexió en la seua carrera. L’èxit i la vàlua de l’autor s’han confirmat amb la creació de Camille Verhœven, l’inoblidable protagonista de la sèrie homònima formada pels títols Irène, Alex, Rosy & John i Camille. La tetralogia Verhœven ha estat distingida amb premis com el Cognac o el CWA Internacional Crime Dagger a la millor novel·la estrangera. A Bromera també ha publicat Tres dies i una vida, Recursos inhumans i Vestit de núvia amb una excel·lent acollida per part de crítica i públic. Els colors de l’incendi forma part de la trilogia inaugurada amb Ens veurem allà dalt.