Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Monumental

II PREMI LITERARI NOVEL·LA I FALLES DE CULLERA

Una novel·la negra ambientada entre València, Dénia i Cullera que pren com a eix central la festa de les Falles.

La inspectora Irene Castro i el subinspector Vicent Calabuig han d’investigar quatre desaparicions darrere de les quals podrien haver-hi uns assassinats. Entre altres, hi ha el regidor de Cullera, Àngel Peris, implicat en una trama urbanística. Les sospites de Castro apunten cap a Sergei Saujman, El Gat, un reconegut cap de la màfia russa, també vinculat al promotor immobiliari Francesc Mencheta, membre de la falla Nou Benimaclet. Mentre intenta lligar caps, la inspectora sent la sospitosa pressió del jutge Antonio Muriel, que els dona fins a l’endemà de Sant Josep per a tancar el cas. Ho aconseguiran abans que l’últim ninot es convertisca en cendra?

En aquesta novel·la negra, ambientada entre València, Cullera i Dénia, Joan Canela i Jordi Colonques construeixen una narració irònica i plena de sorpreses, que acaba amb un esclafit propi d’una mascletà.

Aquest tàndem ens ofereix una obra que combina Falles, assassinats i molt de misteri.

Autoria: Joan Canela, Jordi Colonques
Núm. col·lecció: 331
Edat: Des de 16 fins a 100 anys
Pàgines: 144
ISBN: 9788413582801
Format: 15 x 23,2 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Helena Olcina i Jordi Colonques

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Joan Canela

Joan Canela (Barcelona, 1974) és periodista. Va estudiar Història però ha treballat com a corresponsali ha col·laborat amb diferents mitjans escrits i digitals, com El Periódico, El Mundo, Berria, Gara, Público, Ara, El Temps i Il Manifesto. Va ser ser coordinador de la secció internacional del setmanari Directa i editor de l’Observatori Crític de Mitjans, Mèdia.cat. És periodista al diari Jornada. Amb Napalm, escrita juntament amb Jordi Colonques, va ser finalista del Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira i va guanyar el Premi València Negra.

Jordi Colonques

Jordi Colonques (Vila-real, 1976) és escriptor i il·lustrador. És autor de diferents obres tant per al públic infantil i juvenil com per a adults. Amb Napalm, escrita juntament amb Joan Canela, va ser finalista del Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira i va guanyar el Premi València Negra.