Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Llibre de morts

PREMI DE NARRATIVA ANTONI BRU CIUTAT D'ELX


En un dels barris més populars i gentrificats de la ciutat de València, troben morta a sa casa una anciana de huitanta-tres anys. Quan la descobreixen gitada al llit, fa un parell de dies que ha perdut la vida. La vella no presenta signes de violència, ha mort per causes naturals. Així és com acaben els nostres vells, esgotats i sols a les seues cases. I ningú no se’n sorprén. Però, sota l’aparença de normalitat, s’amaga una ben dissimulada activitat criminal d’un assassí cautelós. I, després d’aquesta primera mort, en vindran més. Així, Vida i Gui es trobaran immersos, sense moure un dit, en una trama homicida que amenaça la baula més feble de la societat.

Llibre de morts és un thriller funerari ben negre, amb el qual Jordi Colonques ha estat guardonat amb el Premi Ciutat d’Elx i es consolida com una veu imprescindible dins del panorama literari valencià.


Amb el suport del Departament de Cultura

Autoria: Jordi Colonques
Núm. col·lecció: 318
Pàgines: 184
ISBN: 9788413581552
Format: 15 x 23,2 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Fàbrika Gràfika

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Jordi Colonques

Jordi Colonques (Vila-real, 1976) és escriptor i il·lustrador. És autor de diferents obres tant per al públic infantil i juvenil com per a adults. Amb Napalm, escrita juntament amb Joan Canela, va ser finalista del Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira i va guanyar el Premi València Negra.