Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Històries íntimes

Tendres, divertides, insòlites, originals, sensuals, tristes, melancòliques... Les narracions eròtiques que componen aquest recull de relats són tan variades i imprevisibles com ho són les seues protagonistes. L’obra retrata les peripècies sexuals de diversos membres d’una mateixa família i ho fa amb una prosa atractiva i una perspectiva marcadament femenina. D’aquesta manera, el recull destaca per estar bastit mitjançant relats interconnectats que adopten un ritme àgil i íntim, amb un domini del llenguatge notable. Així, els relats prenen punts de vista molt diferents, tant pel que fa a l’edat de les protagonistes com a l’època en la qual se situa la història, ja que aborden situacions molt diferents.

En definitiva, aquest recull de contes eròtics en femení suposa una alenada d’aire fresc en un gènere tan tipificat com la literatura eròtica.

Autoria: Jenni Rodà, Neus Verdaguer
Núm. col·lecció: 287
Pàgines: 152
ISBN: 9788490268773
Format: 15 x 23,2 cm

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Jenni Rodà

Jenni Rodà (Olot, 1982) és llicenciada en Periodisme i fa més de deu anys que es dedica a la correcció i a la traducció. També exerceix com a professora de català per a adults i ha escrit alguns articles en mitjans de comunicació sobre llengua i l’àmbit socioeconòmic. Recentment, ha guanyat diversos certàmens literaris i té una sèrie pròpia a la revista Descriu.

Neus Verdaguer

Neus Verdaguer (Olot, 1982) és diplomada en Educació Social i en Magisteri. Treballa de mestra des de fa gairebé una dècada i ha publicat diversos articles relacionats amb el món de l’educació. L’any 2016 va publicar Si no hi ha demà, un llibre solidari escrit a quatre mans amb Sílvia Pagès, la protagonista de la història. Ha participat en l’antologia solidària Lluitem junts.