Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

De sang gitana

La vida de Johann Trollmann s’accelera des que de petit descobreix la boxa i puja al ring acompanyat dels valors i la tradició de la seva gent, els gitanos. Suma victòries, cadascuna més emocionant que l’anterior, amb el públic, sobretot femení, en èxtasi. Però un gitano no és com els altres alemanys: com pot representar la gran Alemanya a les Olimpíades de 1928? Els camins cap a l’èxit aviat es veuen barrats, el clima polític empitjora i el nazisme ho controla tot, fins i tot la seva vida i la de la seva família. Tant fa que Johann sigui el millor: malgrat que l’hagi guanyat al ring, li negaran el títol de campió dels pesos semipesants.

Així, la seva vida esdevé impossible: primer el divorci, al qual es veu obligat per salvar la dona i la filla; després l’esterilització; a continuació la guerra, en què pren part com a soldat, i, finalment, el camp de concentració, on haurà de fer front a l’últim repte, el més decisiu.

Autoria: Dario Fo
Núm. col·lecció: 269
Pàgines: 168
ISBN: 9788490267103
Format: 15 x 23,2 cm
Traducció: Enric Salom
Coberta: Carles Barrios (Imatge coberta: Johann Trollmann per Hans Firzlaff el 1928)

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Dario Fo

Dario Fo (Sangiano, 1926 - Milà, 2016) va consagrar la seua vida al teatre i a la narrativa. Aquest artista polifacètic ha sigut l’autor viu més representat del món. La seua obra va ser reconeguda amb el Premi Nobel de Literatura el 1997. A Bromera va publicar, amb molt d’èxit, dues obres clàssiques, Misteri Buffo i Ací no paga ni Déu! ‒amb 27 edicions i més de 50.000 exemplars venuts‒, així com la novel·la autobiogràfica País de faula i els llibres Lucrècia Borja, la filla del Papa, Un rei boig a Dinamarca i De sang gitana.