Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Ribera

Miquel Bisquert, un home de mitjana edat, natural d'Aljanet, de família adinerada, malgastador, i amb una forta personalitat que el fa ser odiat per uns i estimat apassionadament per altres, és trobat mort per un pescador de la marjal en una séquia d'Algemesí. Més enllà de l'interés argumental, Ribera és un homenatge a la gent i el parlar riberencs.

Autoria: Josep Lozano
Núm. col·lecció: 12
Pàgines: 168
ISBN: 9788476600986
Format: 13 x 20,5 cm
Coberta: M. Boix

Josep Lozano

Josep Lozano (Alginet, 1948) és un reconegut escriptor valencià, cèlebre a partir de la publicació de la novel·la Crim de germania, que va marcar un punt d’inflexió en la narrativa moderna al País Valencià. L’obra va estar guardonada amb el Premi Andròmina de narrativa, el Premi Crítica Serra d’Or i el Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians.

Llicenciat en Lletres Modernes per la Universitat de París VIII (Vincennes) i en Filologia Catalana per la Universitat de València, s’ha dedicat principalment a la narrativa, amb títols com Ofidi (Premi Prudenci Bertrana), Ribera (Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira) o El mut de la campana. Així mateix, és autor de guions de televisió i cinema, traductor de diverses obres i col·laborador en revistes literàries. L'any 2006 creà la revista Aljannat. Revista d'Estudis Locals d'Alginet.