Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Salt en fals

Un home, angoixat per tot el que l’envolta i abandonat per la dona que ha airejat les intimitats més humiliants de la seua vida matrimonial en un reality show televisiu, creu que el suïcidi és l’única eixida a la seua desesperant situació. Però, enmig de tota aquesta confusió, una reflexió d’última hora l’empenta a ajornar el salt al buit i a maquinar una venjança enginyosa per tal d’abandonar el món senyorejant el destí. El projecte el portarà a pensar un seguit de jugades en què ell mourà les peces i, fins i tot imposant-se a l’atzar, tractarà d’aconseguir l’escac definitiu.

Un suïcida que pensa en l’assassinat i uns detectius que s’autoinvestiguen són les claus d’una trama captivadora, plena de paranys i d’humor negre, que ens porta per la barrera de la realitat i de la ficció en aquesta interessant obra, finalista del Premi Enric Valor de Novel·la 1997.

Autoria: Pasqual Mas
Núm. col·lecció: 58
Pàgines: 208
ISBN: 9788476603840
Format: 13 x 20,5 cm
Coberta: Paco Hernández

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Pasqual Mas

Pasqual Mas (Almassora, 1961) és doctor en Filologia. Ha dirigit la revista internacional de teatre Fiestacultura i ha publicat als Estats Units, Alemanya i Espanya una vintena de llibres relacionats amb l'estudi de la literatura. És autor de diverses novel·les, entre les quals Salt en fals (Premi Enric Valor de Novel·la), La cara oculta de la lluna (Premi Enric Valor de Novel·la) i Diva.