Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Relats de la creença

Una vella dama entestada a esbrinar el misteri que amaga el vestit de la criada, un antic receptor de ràdio que emet una estranya programació, la delicada tria d’uns estudis no massa ben vistos, una descoberta sorprenent que pot revolucionar el món de l’agricultura, un personatge obscur que té aterrit tot un poble amb una insòlita perversió, un cinèfil novell atrapat massa ràpidament per la màgia del seté art... Com reaccionaríeu davant de fets com ara el viatge en el temps, l’envelliment sobtat o la inversió en el pas dels anys?

Relats de la creença proposa una crítica amable sobre aquelles actituds que molt sovint ens impedeixen copsar la vida des d’un punt de vista diferent.

Autoria: Àlan Greus
Núm. col·lecció: 67
Pàgines: 152
ISBN: 9788476605004
Format: 15 x 23,5 cm
Coberta: Xica amb una pruna en aiguardent, Edouard Manet

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Àlan Greus

Àlan Greus (Alginet, 1967) és llicenciat en Filologia Catalana i Espanyola per la Universitat de València. Compagina l’escriptura amb la docència. Ha fet incursions en el camp de la traducció literària i ha participat en la confecció de materials didàctics per a diverses editorials. Entre les obres que ha publicat destaquen L’amulet egipci, guardonat amb el Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil; Relats de la creença, que va obtenir el Premi Sant Carles Borromeu, i L’hereu, que va aconseguir el Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira.