Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Tretze campanades

Xacobe un prometedor productor de cine, descobreix que el guió que li proposa Celia, basat en una antiga llegenda compostel·la-na, s’assembla de manera molt inquietant a la seua vida. A partir d’aquesta troballa, una ombra sinistra planarà sobre les vides de Xacobe i de la jove guionista. Tots dos quedaran units en una abraçada dramàtica sota la mirada inquisidora del confrare Ramírez, qui espiarà els seus moviments.

Tretze campanades, guardonada amb el Premio Nacional de Narrativa 2003, és una història de misteri amb una ambientació gòtica, entre la novel·la psicològica i de terror, que indaga en la memòria d’una ciutat sagrada, Santiago, i explora la dimen-sió màgica que desdibuixa la frontera entre la realitat i la invenció popular. Més enllà del suspens d’aquest relat absorbent, hi subjau una reflexió profunda sobre la cultura occidental, la religió, el mite, la vida i la mort.

Autoria: Suso de Toro
Núm. col·lecció: 106
Pàgines: 360
ISBN: 9788476608470
Format: 15 x 23,5 cm
Traducció: Josep Franco
Coberta: Josep Miquel Martínez

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Suso de Toro

Suso de Toro (Santiago de Compostela, 1956) és un escriptor gallec amb més d'una vintena d'obres publicades entre assajos, novel·les i obres de teatre. Entre les seues novel·les publicades a Bromera cal destacar Tretze campanades, Premi Nacional de Narrativa, que compta fins i tot amb una adaptació cinematogràfica. La seua obra ha estat traduïda a diverses llengües. A Bromera ha publicat també Home sense nom, L'ombra caçadora, Espanyols tots o Una altra idea d'Espanya.