Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

A la recerca de l'April

April Latimer és una rara avis al Dublín dels anys 50. Doctora resident a l’hospital local, és coneguda per la seva independència. Ara sembla que s’ha esvaït, i la seva amiga Phoebe Griffin està preocupada, així que demana ajuda al seu pare, el brillant però erràtic forense Quirke. Sobri després d’una estada a la Casa de Sant Joan de la Creu per recuperar-se del seu alcoholisme, Quirke comença a seguir la pista de l’April per alguns dels camins més foscos de la ciutat. Cada vegada més involucrat en aquest tèrbol assumpte, es trobarà cara a cara amb veritats incòmodes sobre la violència familiar, la crueltat amagada sota la doctrina catòlica i el racisme.

Aquest darrer títol, el quart que John Banville signa com a Benjamin Black, combina una trama absorbent amb una prosa elegant i precisa.

«A la recerca de l’April exhibeix els elements pels quals Banville és conegut: un inquietant i obscur protagonista; un estil elegant, i, sobretot, l’evocació d’un Dublín tenebrós.»

Los Angeles Times

Autoria: Benjamin Black
Núm. col·lecció: 205
Pàgines: 296
ISBN: 9788498248821
Format: 15 x 23,5 cm
Traducció: Eduard Castanyo
Coberta: María Pérez-Aguilera

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Benjamin Black

Benjamin Black és el pseudònim de John Banville (Wexford, Irlanda, 1945), qualidicat per molts crítics i col·legues de l'ofici com un mestre de la prosa anglesa. Banville ha treballat d'editor a The Irish Times i col·labora habitualment amb The New York Review of Books. El 1970 va publicar el seu primer llibre, Long Lankin (una selecció de contes), al qual van seguir molts altres, entre els quals destaquen Llibre de l'evidència, Mefisto, Kepler i L'intocable. Al llarg de la seua carrera literària, ha obtingut guardons com el James Tait Black Memorial Prize, el Guardian Fiction Prize i El Guiness Peat Avaiation Award. Es autor de la novel·la El mar (Bromera, 2006) -guardonada amb el premi Man Booker i l'Irish Book Award a la millor novel·la de l'any-, elogiada unànimement per la crítica i els lectors. Sota el pseudònim de Benjamin Black, John Banville s'endinsa en el gènere de la novel·la negra amb la seua habitual prosa precisa i seductora.