Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Gandia, capital de la Safor

Gandia, capital de la Safor és una obra d'una gran bellesa en què la visió sobre la ciutat de dos magnífics creadors valencians s'ha aplegat per mostrar-nos allò que les guies turístiques, els fulls informatius o els simples catàlegs no podran fer mai: l'encant amagat, la memòria dispersa, el record sentimental o les imatges més suggeridores d'una població amb una gran personalitat.

Aquest llibre, elaborat per Enric Sòria i Francesc Jarque, continua la tradició d'obres de gran format que Edicions Bromera ha publicat els últims anys, amb èxit notable, per a divulgar la nostra història i el nostre valuós patrimoni. La cura en el disseny, la maquetació, la selecció fotogràfica i la qualitat dels textos han merescut la distinció de la Direcció General del Llibre i de la Generalitat Valenciana a altres obres de la mateixa col·lecció.

 

Versió en castellà
ISBN 84-7660-743-1

Autoria: Enric Sòria
Núm. col·lecció: 7
Pàgines: 128
ISBN: 9788476607220
Format: 24 x 34 cm

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Enric Sòria

Enric Sòria (Oliva, 1958) és assagista i poeta. Llicenciat en Història per la Universitat de València, ha treballat, entre altres, com a cap de redacció de cultura en el setmanari El Temps (1985-1988), traductor en la Diputació de València (1989-1997), redactor del diari Avui (1997-2001) i professor en la Universitat Ramon Llull (des de 1999). Des d'abril de 2016 és director de la Biblioteca d'Autors Valencians de la Institució Alfons el Magnànim - Centre Valencià d'Estudis i d'Investigació.

Com a escriptor, ha publicat poemaris guardonats amb premis literaris com L'instant etern (Premi de la Crítica de l'Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana i Premi Carles Riba), Varia et memorabilia i Arqueologia (ambdós distingits amb el Premi València de Poesia). També ha publicat el recull d’articles L'espill de Janus, mereixedor del Premi Crítica Serra d'Or d'assaig, i el dietari Mentre parlem: fragments d'un diari iniciàtic, guardonat amb el Premi Joanot Martorell i el Premi Crítica Serra d'Or de dietari, entre altres.