Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Teodor Llorente, el darrer patriarca

Pocs escriptors deuen haver-hi amb una capacitat de treball intel·lectual i d’influència social tan gran com la que al llarg de la seua vida demostrà Teodor Llorente Olivares (València, 1836-1911). Aquest poeta en valencià i en castellà va ser també traductor, periodista, historiador i dues vegades líder del Partit Conservador a València. Ideòleg de la Renaixença, mestre i model literari de diverses generacions de poetes, vora cent anys després de mort la seua complexa figura se’ns presenta, amb un atractiu renovat, com la del darrer patriarca de les lletres valencianes.

Autoria: Rafael Roca
Núm. col·lecció: 1
Pàgines: 144
ISBN: 9788476608395
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Enric Solbes

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Rafael Roca

Rafael Roca (Alaquàs, 1971) és doctor en Filologia Catalana i professor de la Universitat de València. Membre del consell de redacció de la revista Saó i de la Societat Verdaguer d’estudis literaris, ha centrat l’interés de les seues investigacions en la literatura del segle XIX, amb especial atenció als escriptors i les entitats que protagonitzaren el moviment de la Renaixença.

Entre les seues obres cal destacar Teodor Llorente, el darrer patriar
ca, Poesies valencianes de Constantí Llombart, Teodor Llorente, líder de la Renaixença valenciana –guardonada amb el XXIII Premi Ferran Soldevila de Biografia, Memòries i Estudis– i La Renaixença i la Ruta del Cister. Així mateix, ha estudiat l’activitat del Centre Excursionista de Lo Rat Penat (1880-1911).