Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

El llenguatge de la ràdio i la TV

L’objectiu d’aquesta obra és presentar, d’una manera sintètica, senzilla i entenedora, els aspectes més rellevants que caracteritzen el llenguatge de la ràdio i de la televisió. S’hi tracten temes generals –la funció dels mitjans de comunicació orals, la presència del català en aquests mèdia i la diversitat lingüística (programes, gèneres, doblatge, etc.)–, com també altres de més específics –la correcció i l’adequació lingüístiques als mèdia orals, els trets definitoris del model de llengua referencial o el paper innovador i difusor de la ràdio i de la televisió.

Autoria: Joan Julià i Muné
Núm. col·lecció: 3
Pàgines: 112
ISBN: 9788476609972
Format: 13 x 20,5 cm
Coberta: Enric Solbes

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Joan Julià i Muné

Joan Julià i Muné (Cornellà de Terri, 1950) és mestre. Doctor en Filologia, dirigeix el Laboratori de Fonètica Aplicada Pere Barnils i el Grup de Recerca en Fonètica, ambdós adscrits al Departament de Filologia Catalana i Comunicació de la Universitat de Lleida. La seua tasca docent i de recerca s’ha desenvolupat en els àmbits de la història de la lingüística, la lingüística aplicada i la fonètica, així com de l’entorn de la cultura i la llengua xineses.

En l’àrea de la lingüística aplicada ha publicat els llibres Llengua i ràdio, L’ensenyament del català com a L2, Llengua i ús a les Terres de Ponent, Llengua i mitjans de comunicació (juntament amb Imma Creus i Sílvia Romero) i El llenguatge de la ràdio i de la TV.