Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

La fraseologia. Principis, mètode i aplicacions

Aquest llibre pretén introduir-vos en la fraseologia, disciplina lingüística que estudia les unitats fràsiques, de les col·locacions a les parèmies, i també les unitats estilístiques. A tal fi, proporciona els coneixements teòrics bàsics, descriu el mètode a seguir i informa dels camps d’aplicació. És un manual de fàcil lectura, innovador i amb exemples didàctics.

Autoria: Maria Conca, Josep Guia
Núm. col·lecció: 16
Pàgines: 216
ISBN: 9788490262818
Format: 13 x 20,5 cm
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Maria Conca

Maria Conca (Beneixama, 1948) és una escriptora, lingüista i paremiòloga, especialitzada en llengua i cultura catalanes, i professora de la Universitat de València. Doctora en Filologia Catalana, la seua carrera professional va començar com a mestra, passant més tard a la universitat. Després de la seua jubilació, va ser nomenada professora honorària de la Universitat de València. La Societat Coral El Micalet li va atorgar el Miquelet d'Honor pel seu treball en favor de la cultura, la llengua i la identitat nacional.

Josep Guia

Josep Guia (València, 1947) es va doctorar en Matemàtiques i Filologia per la Universitat de València. Exerceix de professor i vicepresident del patronat de la Universitat Catalana d'Estiu. És membre dels patronats de les fundacions Gaetà Huguet de Castelló de la Plana i Vicent Andrés Estellés de Burjassot, així com de la Junta Directiva de la Societat Coral el Micalet de València.

En els últims anys, ha orientat les seues investigacions cap a l'anàlisi fraseològica de Tirant lo Blanc, Espill i l'obra completa de Joan Roís de Corella. En aquesta línia de recerca, ha publicat els llibres La fraseologia. Principis, mètode i aplicacions, De Martorell a Corella: descobrint l'autor de Tirant lo Blanc i Fraseologia i estil. Enigmes literaris a la València del segle XV, entre altres.