Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Estic insuportable, i què?

Llicència digital

L’assetjament escolar i una complicada situació fami­liar han fet de Sergi un adolescent insuportable. A més, tot empitjora quan els desnonen del seu xalet elegant i han de mudar-se a un pis vell del centre de València.

L’adaptació a aquest canvi en la seua vida no serà fàcil. Tanmateix, la relació amb els nous veïns, com ara una bloguera de moda o un escriptor sense èxit, i la incipient amistat amb una companya de l’institut, faran que el xic comence a deixar arrere els recels de tot el que l’envolta i la desconfiança cap a les persones que intenten ajudar-lo.

PREMI VILA DE TEULADA DE NARRATIVA JUVENIL


Accedeix a la versió digital del llibre que inclou, a més de la lectura, recursos pensats per a alumnat i professorat.


Productes associats

Autoria: Vicent Sanhermelando
Núm. col·lecció: 129
Pàgines: 200
ISBN: 9788413580876
Coberta: Carles Barrios

Llicència digital per a 14 mesos allotjada a la plataforma BlinkLearning. Conté el llibre, activitats interactives i altres recursos.

Consulta ací la política de compra

Vicent Sanhermelando

Vicent Sanhermelando (Alboraia, 1957) compagina la tasca docent amb l’escriptura. La seua vocació literària va ser tardana i s’inicià amb relats curts, alguns dels quals reconeguts amb diferents premis. És autor de les obres juvenils Pell de seda (Premi Enric Valor de Narrativa Juvenil), El café de la Malva, El diari del pare, Ximo Potter i el col·leccionista de mòbils, Un pont sense baranes, Esperant la lluna plena (Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil) i Estic insuportable, i què? (Premi Vila de Teulada de Narrativa Juvenil).