Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

La venjança dels panteres negres

Llicència digital

L’Òscar és un adolescent sense gaires perspectives de futur. Les seves úniques il·lusions són la seva germana petita, la Mabel, i els col·legues de la banda, els altres panteres negres. Amb ells se sent part d’alguna cosa. En canvi, el Baldo, el líder dels Black Panthers, sembla segur d’ell mateix, seductor i carismàtic. Però el mouen la violència i el desig de venjança: carregar-se en Daniel, el traïdor que fa un any el va denunciar i va fer que l’inspector López l’humiliés davant dels seus. Després d’haver fugit de la ciutat quan van passar els fets, en Daniel es veu obligat a tornar. Qui el trobarà primer, l’inspector López o els panteres? Al costat de qui es posarà l’Òscar?

Productes associats

Autoria: Gemma Lienas
Núm. col·lecció: 118
Pàgines: 200
ISBN: 9788413580753
Format: Llicència digital de 14 mesos allotjada a la plataforma BlinkLearnig. Conté el llibre i l’accés a activitats interactives i altres recursos educatius.

Llicència digital per a 14 mesos allotjada a la plataforma BlinkLearning. Conté el llibre, activitats interactives i altres recursos.

Consulta ací la política de compra

Gemma Lienas

Gemma Lienas (Barcelona, 1951) és escriptora, política i activista. Els seus llibres tenen sempre una visió de gènere. Un dels seus personatges més coneguts és la Carlota, la protagonista dels llibres juvenils El diari lila de la Carlota, El diari vermell de la Carlota i Així és la vida, Carlota, entre altres.

Destaquen també les novel·les La venjança dels panteres negres, El final del joc, Atrapada al mirall, Una nit, un somni o Bitllet d'anada i tornada, centrades cadascuna en un conflicte psicològic. La seua obra ha estat traduïda al castellà, l’alemany, el basc, l’eslové, l’italià, el portugués, el brasiler, el gallec i el serbocroat.