Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

L'increïble viatge a l'illa Gran

Arriben les vacances i Albert i Miquel aconsegueixen escapar-se de fer un creuer amb els pares i es queden sols a casa. Mentre es preparen per a viure l’aventura de l’estiu anant-se’n d’acampada amb els amics, coneixeran Lluc, un jove sorprenent que descobreix el món per si mateix. Procedent de l’Illa Gran, un lloc del qual no han sentit parlar mai, Lluc els farà prendre una decisió que podria canviar el rumb de les seues vides. En un món dominat per la informació, què deu tenir d’especial aquesta illa que l’ha fet mantenir-se amagada i oblidada per tots?

Autoria: Josep Millo
Núm. col·lecció: 112
Pàgines: 136
ISBN: 9788490263136
Format: 13 x 20,5 cm
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Josep Millo

Josep Millo (l’Alcúdia, 1946) és mestre i llicenciat en Filologia Anglesa. Ha treballat com a docent en diversos centres de Primària i Secundària, així com de Formació del Professoral, d’Alzira, Xàtiva i Ontinyent entre 1993 i 1997. A més, ha participat com a expert en la producció de programes europeus per a la introducció d’una llengua estrangera en escoles bilingües d’Itàlia, Alemanya, Escòcia i França.

Pel que fa a la literatura, ha publicat diverses novel·les juvenils que han sigut reconegudes amb premis importants, com Per què tot em passa a mi? (Premi Vila de Teulada de Narrativa Juvenil), El verí de la cobra (Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil) o La mort espera a Varsòvia (finalista del Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil), entre altres.