Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Llibre dels desheretats

Moviments socials, crisi econòmica i posicions intransigents de l’Església composen l’escenari en el que es desenvolupa aquesta novel·la històrica que ofereix un punt de vista diferent sobre la Revolta de les Germanies.

Sempre hi ha persones que no ho tenen gens fàcil, que queden al marge dels grans esdeveniments o que els protagonitzen de manera tràgica per a, després, caure en l’oblit. Això és el que va passar a la població morisca del Regne de València entre la revolta de les Germanies i la seua expulsió definitiva a primeries del segle XVII.

En aquesta novel·la històrica, Enric Lluch imagina la vida dels Beni Palau, una família morisca de la Ribera que experimenta al llarg de tres generacions la persecució religiosa i cultural. I, així, ajuda a restaurar la memòria i la paraula dels desheretats.Autoria: Enric Lluch
Núm. col·lecció: 29
Edat: Des de 12 fins a 18 anys
Pàgines: 160
ISBN: 9788413582856
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Carles Barrios
Apèndix: Vicente Ferrer Pérez

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Enric Lluch

Enric Lluch (Algemesí, 1949) és llicenciat en Història i ha treballat com a docent, encara que actualment es dedica exclusivament a la literatura. Ha publicat més d’un centenar de llibres per a infants i joves, alguns d’ells transcrits al sistema Braille, traduïts a totes les llengües de l’Estat, al francés, l’anglés, el portugués, l'alemany, el xinés, el grec, el polonés, el japonés i el turc. És membre del Consell Assessor de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura i ha format part del Consell Valencià de Cultura.

Ha rebut nombrosos premis de narrativa infantil, juvenil i d’adults, com el de Narrativa Infantil Vicent Silvestre per L’àngel propulsat i el dimoni emplomat i per Mònica, Tonet i l'home que fabricava flautes de canya, l’Enric Valor de narrativa juvenil per La Germanor del camí o el de Teatre Infantil Xaro Vidal de Carcaixent per Tres nobles en un grapat i un soldat enamorat, entre altres. L’any 2010 li van atorgar el Guardó d’Or d’Algemesí i el 2014, el Porrot d’Honor de Silla.