Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

El secret del contacontes

Ens trobem a Boira, capital de Gran Egan, l’any 1888. La vida no ha estat generosa amb Devid Ebers. Només era un xiquet quan va haver d’afrontar la tràgica mort de sa mare, cosa que el va marcar per sempre i va destruir una família aparentment perfecta. I després va vindre l’altra pèrdua. Potser fins i tot més terrible...

Ara, al cap de cinc anys, Devid no troba el seu lloc en el món. Desorientat, pareix que del seu interior només puga eixir una veu buida, violenta, plena de preguntes sense resposta.

Però això està a punt de canviar quan, inesperadament, apareix una ombra del seu passat, que podria tindre la clau per a entendre tot el que li ha passat fins aleshores. Amb l’ajuda del tímid Victor Moll, potser l’únic amic que ha tingut mai, s’embarcarà en un perillós descens cap als racons més foscos i recòndits de Boira. Devid Ebers s’enfronta, per a fi, al descobriment definitiu: el que li obrirà les portes de la seua memòria i la seua identitat.

Amb elements propis de la fantasia clàssica i altres ingredients que ens transporten a un món retrofuturista amb ressonàncies victorianes, Ximo Cerdà construeix en El secret del contacontes una aventura plena de girs i sorpreses, que culmina en una reflexió sobre el pes dels records en la nostra vida.

Autoria: Ximo Cerdà
Núm. col·lecció: 56
Edat: Des de 12 fins a 18 anys
Pàgines: 216
ISBN: 9788413583761
Format: 15 x 23 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Albert Vila Araujo

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Ximo Cerdà

Ximo Cerdà (Xàtiva, 1975) és enginyer de telecomunicació, doctor en Electrònica i llicenciat en Ciències Físiques. És professor titular a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers de Telecomunicació de la Universitat Politècnica de València. Ha publicat obres de teatre, novel·les i narrativa infantil i juvenil, entre les quals destaquen la novel·la de misteri La mà de Déu, la sèrie de novel·les infantils Els enigmes d'en Bredford Bannings i la narració infantil Un mocador de pirata. Els seus treballs han estat reconeguts en nombrosos premis i certàmens, com ara el de Teatre Castelló a Escena o el Vicent Silvestre de Narrativa Infantil.