Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

L'esperit dels gels

Tot comença a Groenlàndia, el país del fred. Una jove anglesa, un capità de vaixell, un esquimal i un esperit dels gels es troben en una nit màgica. L’atzar els empeny a emprendre un viatge fascinant mentre fugen d’un antropòleg obsedit a capturar éssers mítics per convertir-los en peces de museu.

L’Otilia, el jove Anarfiq i en D. J. s’embarquen sense saber-ho en una aventura perillosa, romàntica, i de vegades humorística, que els portarà més enllà de l’Àrtic, fins a l’Amazònia…

 

Autoria: Maite Carranza
Núm. col·lecció: 24
Edat: a partir de 14 anys
Pàgines: 312
ISBN: 9788498247916
Format: 16 x 24 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: OpalWorks

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Maite Carranza

Maite Carranza (Barcelona, 1958) compagina la docència amb la literatura i la creació de guions, sobretot per a la televisió. Llicenciada en Geografia i Història, es va iniciar en la literatura el 1987, quan va guanyar el Premi de la Crítica Serra d'Or. La seua obra també ha estat distingida amb premis com el Folch i Torres, el Joaquim Ruyra i el Edebé. S'ha dedicat principalment a la literatura juvenil, on ha publicat més de quaranta títols, entre els quals destaquen La guerra de les bruixes, Paraules emmetzinades i L'esperit dels gels. També ha publicat les novel·les per a adults Sin invierno i El fruit del baobab.