Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Elogi de la meua terra i altres poemes

Carles Salvador (València, 1893-1955) va ser mestre, poeta i un dels principals promotors de la normalització lingüística al País Valencià, sobretot com a divulgador de les Normes de Castelló de 1932. Es va dedicar també a la narrativa, al teatre i a l’assaig. Salvador s’autoanomenava polític de l’idioma per ser un activista convençut que va fer un treball constant de pedagogia en favor de la nostra llengua i la nostra cultura.
La seua contribució incansable en defensa dels trets d’identitat del poble valencià ha eclipsat en part la seua obra literària. Aquesta antologia vol contribuir a revisitar el vessant poètic de l’autor. És per això que recull molts dels seus poemes més representatius alhora que recupera alguns versos poc coneguts, com és el cas dels que es van incloure en publicacions que no s’han reeditat mai, o aquells que es van fer amb una edició limitada, com ara els «5 poemes de la guerra».

Autoria: Carles Salvador
Núm. col·lecció: 64
Pàgines: 176
ISBN: 9788498248814
Format: 13 x 20,5 cm
Coberta: Pere Fuster

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Carles Salvador

Carles Salvador (València, 1893-1955) va ser mestre, poeta i un dels principals promotors de la normalització lingüística al País Valencià, sobretot com a divulgador de les Normes de Castelló de 1932. Es va dedicar també a la narrativa, al teatre i a l’assaig. S’autoanomenava polític de l’idioma per ser un activista convençut que va fer un treball constant de pedagogia en favor de la nostra llengua i la nostra cultura.