Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

La veritat sobre les relacions

Tot el que volies saber sobre l’amistat i el sexe

La resposta a totes les preguntes que no t'atreveixes a fer!


Com fer noves amistats quan canvies de ciutat o d’escola? Com saber si una relació per Internet pot ser perillosa? Què fer quan ens enamorem del professor? Com superar la incomunicació amb els pares? Com acarar la mort d’un familiar? Com saber quan ha arribat el moment de...?

 

Autoria: Aidan Macfarlane, Ann McPherson
Núm. col·lecció: 6
Edat: a partir de 14 anys
Pàgines: 184
ISBN: 9788498241433
Format: 13 x 20,5 cm
Il·lustració: Tim Kahane
Traducció: Víctor A. Oroval
Coberta: Enric Solbes

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Aidan Macfarlane

Aidan Macfarlane va estudiar Medicina a la Universitat de Cambridge i al Saint Mary’s Hospital de Londres. Ha treballat com a cap d'investigació en el departament de Psicologia Experimental de la Universitat d'Oxford i és secretari general amb càtedra de Pediatria Clínica a l'hospital Radcliffe Infirmary. És l'autor, juntament amb Ann McPherson, del conegut llibre Nou diari del jove maniàtic i de la seua continuació, Nou diari de la jove maniàtica, entre altres.

Ann McPherson

Ann McPherson (Golders Green, 1945 – 2011) va ser metgessa i divulgadora científica. Va cofundar The DIPEx Charity i va ser la impulsora del Healthcare Professionals for Assisted Dying. És l'autora, juntament amb Aidan Macfarlane, del conegut llibre Nou diari del jove maniàtic i de la seua continuació, Nou diari de la jove maniàtica, entre altres.