Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Pren-te la vida amb filosofia

Diccionari per a joves pensadors
Que els filòsofs empren paraules molt estranyes és un tòpic que no està allunyat de la realitat. El pitjor és quan te les volen explicar. Si abans no sabies què significaven, ara encara ho saps menys. Però, realment, és necessari que siga tot tan complicat? En aquest diccionari informal, les explicacions entenedores es combinen amb reflexions i anècdotes. Molts dels termes més utilit-zats en filosofia –en concret, 101– són il·lustrats d’una manera clara i entretinguda. El rigor i l’amenitat no tenen per què excloure’s mútuament i aquest text n’és una prova.

Tobies Grimaltos (Castelló de la Ribera, 1958) és professor titular de filosofia de la Universitat de València i col·labora en diverses publicacions nacionals i internacionals. Bromera li ha editat també, dins la col·lecció «Espurna», la novel·la juvenil El joc de pensar.

Autoria: Tobies Grimaltos
Núm. col·lecció: 2
Edat: a partir de 14 anys
Pàgines: 176
ISBN: 9788476608210
Format: 13 x 20,5 cm
Coberta: Cordon Press

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Tobies Grimaltos

Tobies Grimaltos (Castelló de la Ribera, 1958) és llicenciat i doctor en Filosofia, i catedràtic del Departament de Filosofia de la Universitat de València. És autor de diversos treballs acadèmics, sobretot en les àrees de la teoria del coneixement, la filosofia del llenguatge i la filosofia de la ment. Ha publicat també llibres de divulgació com El joc de pensar, Pren-te la vida amb filosofia i El solatge del temps; d’assaig, com Idees i paraules. Una filosofia de la vida quotidiana i Vista parcial, i un de caràcter autobiogràfic, Quan em jubilaré.