Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Poemes amb llum de dia

Un recull de poemes infantils per a gaudir de la llum del sol que ens dona vida.

Maria Dolors Pellicer ens ofereix un cant al dia, al sol, a les estacions com a resposta al seu poemari anterior Poemes amb llum de lluna.

«A grapats plegue la llum del dia. Gota a goteta la paladege, com llepolia».

La llum del sol ens descobreix tot allò que ha passat durant la nit, però també és la que ens dona vida. Les plantes, els animals, el vent i la mar celebren la llum, que pot ser intensa a l’estiu, o suau i freda a l’hivern. Vint-i-dos poemes, introduïts per versos curts, que creixen com la llum del dia i que il·luminen el món que ens envolta: un cant a la vida i a la natura.

Les il·lustracions que acompanyen el llibre, de Gisela Navarro, destil·len delicadesa i simbolisme i representen aquestes emocions que relaten els poemes.

Autoria: Maria Dolors Pellicer
Núm. col·lecció: 257
Edat: Des de 7 fins a 11 anys
Pàgines: 64
ISBN: 9788413584546
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Il·lustració: Gisela Navarro

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Maria Dolors Pellicer

Maria Dolors Pellicer (Oliva, 1956) és autora de literatura infantil. Va estudiar Magisteri i Filologia Catalana, i ha treballat com a mestra al CEIP Ambra de Pego. Com a escriptora, ha publicat diversos poemaris per a xiquets i xiquetes, com La selva en vers o Qui la rima l’endevina, i novel·les infantils com La banda dels superbruts, La mirada d’Ahmed o Marina ja no té por.