Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

L'ofici de la mar

Un cant a la llibertat creativa, la força de les paraules i el valor del nostre patrimoni cultural i paisatgístic. Un homenatge a la mar i a la imaginació que tot el món comparteix. Tot això i més és aquest poemari on Josep Antoni Fluixà recull una sèrie de poemes dividits en dues seccions principals, una dedicada a temes marítims i una altra sobre oficis.

Qui de nosaltres no té un record especial vora mar? I qui no ha pensat què vol ser de major? Aquests poemes, plens de musicalitat, tendresa i humor, ens parlen de la mar i dels oficis, però també de llibertat, d’ecologia i de creativitat. La poesia i el dibuix, com sempre, ens acompanyen en la gran aventura de créixer.

Autoria: Josep Antoni Fluixà
Núm. col·lecció: 248
Edat: Des de 8 fins a 12 anys
Pàgines: 56
ISBN: 9788413582085
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Il·lustració: Cèsar Barceló

Enviament gratuït a partir de 15 euros.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Josep Antoni Fluixà

Josep Antoni Fluixà (Alzira, 1959) és mestre, poeta, escriptor i especialista en literatura infantil i juvenil. Ha sigut assessor del CEFIRE d’Alzira i, des del 2002, és el director de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura. Entre les seues obres destaquen Nàufrags sens illa i Matèria corporal, ambdós de poesia, i Peter Pan i la desaparició del foc, Sis ninots en busca d’una falla i El llop vençut i altres contes mig inventats, en narrativa infantil. També és autor de llibres de text i d’articles, així com d’assajos de crítica literària.