Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

La fada masovera

PREMI DE NARRATIVA INFANTIL VICENT SILVESTRE 2001

Una xiqueta creu haver trobat una persona amb poders especials. Primer l’anomena bruixa, pel seu aspecte extern, però després creu que es tracta d’una fada. El més estrany d’aquest personatge és que en el seu laboratori té un frigorífic i una olla exprés...

Autoria: Vicent Marçà, Vicent Marco
Núm. col·lecció: 81
Edat: a partir de 10 anys
Pàgines: 96
ISBN: 9788476606681
Format: 13 x 20,5 cm
Il·lustració: Ramon Pla

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Vicent Marçà

Vicent Marçà (Castelló de la Plana, 1954 - 2004) va ser un dels impulsors de l'ensenyament en valencià i va contribuir als moviments de renovació pedagògica que van tindre lloc al postfranquisme al País Valencià. Mestre de Primària, es va implicar en nombroses activitats culturals relacionades amb la promoció del valencià a la ciutat de Castelló. Va debutar com a escriptor el 1995 amb Viatge a l'interior. Va publicar una dotzena d'obres, algunes guardonades amb premis com el de Narrativa Infantil Carmesina de la Safor (El detectiu camaperdiu) o el de Narrativa Infantil Vicent Silvestre (La fada masovera).

Aquesta categoria no es troba disponible

Vicent Marco

Vicent Marco és periodista, blogger i escriptor. Ha treballat en diversos mitjans de comunicació, com Levante-EMV i Ràdio Nou i, actualment, col·labora amb el periòdic digital Valencia Plaza i amb À Punt. Entre les seues obres destaquen els llibres per a adults Les boles del drac i De molta categoria, i l’àlbum il·lustrat per a xiquetes i xiquets Júlia i el vent.