Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

I tu, què fas contra el canvi climàtic?

Llicència digital

A l’escola, la mestra de Valeri i Elvira els explica els perills del canvi climàtic i els anima a buscar solucions per a combatre’l. Així, amb l’ajuda de l’àvia Balbina, els dos amics trobaran més de 30 fórmules a l’abast de qualsevol per a afrontar el canvi climàtic: apagar els llums, ­estalviar aigua, menjar productes de proximitat, rebutjar l’ús de bosses de plàstic, desconnectar els aparells que no s’utilitzen... El més important, però, serà que ajudaran a despertar la consciència d’amics i coneguts.

Amb l’àvia Balbina aprendràs
  • Com reduir i reciclar els residus
  • Què és el canvi climàtic
  • Accions assequibles per a combatre’l

Andreu recomana I tu, què fas contra el canvi climàtic?

Productes associats

Autoria: Joan Olivares
ISBN: 9788413581156
Il·lustració: Javier Lacasta

Llicència digital per a 14 mesos allotjada a la plataforma BlinkLearning. Conté el llibre, activitats interactives i altres recursos.

Consulta ací la política de compra

Joan Olivares

Joan Olivares (Otos, 1956) és llicenciat en Física Teòrica i treballa de professor de Matemàtiques a l’IES Josep Segrelles d’Albaida. Com a escriptor, ha publicat les novel·les Dies de verema (Premi de Literatura Eròtica La Vall d’Albaida), Vespres de sang (Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira), L’estrep (Premi Andròmina de Narrativa), Pana negra (Premi de Narrativa Ciutat de València) i El metge del rei (Premi Enric Valor de Novel·la), entre altres. També ha escrit articles sobre gnomònica, matemàtiques i etnografia en revistes especialitzades. És autor de nombrosos rellotges solars ubicats en parcs i jardins de diferents pobles i ciutats del país.