Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Ens ho passem bé aprenent ciència

Una col·lecció d’àlbums il·lustrats perquè els xiquets i xiquetes aprenguen a resoldre problemes senzills mentre juguen.

Ens ho passem bé aprenent ciència forma part d'una sèrie de llibres de cartó interactius que ajudaran als xiquets i les xiquetes a aprendre els aspectes bàsics de la ciència, la tecnologia, la enginyeria i les matemàtiques de forma divertida i pràctica.

En cada pàgina, després d’una breu introducció explicativa sobre algun dels aspectes més rellevants de cada matèria, en aquest cas la ciència, els més menuts trobaran una pregunta i una roda que hauran de girar. Si elegeixen la resposta correcta, en la pàgina següent, descobriran la solució. Si prenen la decisió equivocada, poden aprendre d’aquesta experiència i començar de nou, prestant atenció a les seues futures eleccions.

Us convidem a entrar al nostre fantàstic laboratori on, gràcies a la ciència, entendrem alguns fenòmens increïbles: des de la màgia del nostre cos i dels animals «canviaforma» fins al misteriós món de les plantes, des de l’incansable cicle de les estacions fins al viatge infinit de l’aigua. Després juga a fer experiments amb les rodes: feu-les girar, completeu les figures, passeu la pàgina i descobriu el resultat de la prova.

La ciència us enganxarà!

Autoria: Daco's Confetti
Núm. col·lecció: 45
Edat: Des de 5 fins a 8 anys
Pàgines: 24
ISBN: 9788413583365
Format: 22 x 22 cm
Enquadernació: Llibre de cartó
Il·lustració: Federica Fabbian
Traducció: Pau Sanchis Ferrer

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Daco's Confetti

Daco’s Confetti és una empresa creativa, creada per Paolo Mancini i Luca de Leone, que reuneix una gran varietat de professionals (dissenyadors, redactors, periodistes, directors d’art, il·lustradors i creadors de contingut) per a la creació i realització de projectes editorials innovadors i fascinants.