Meravelles del món

Descobrir els grans monuments de la història vol dir descobrir les grans meravelles del món. Sabies d’on ve el nom del Big Ben de Londres? O que la Ciutat Prohibida de Pequín té més de 8000 habitacions? Castells, torres, palaus, temples, piràmides, ponts… amb aquest llibre podràs recórrer els cinc continents i totes les èpoques, visitant algunes de les construccions més espectaculars de la humanitat! Des de l’Alhambra fins a Petra, des de Machu Picchu fins a la Sagrada Família, t’espera un viatge extraordinari, ple de secrets, curiositats, llegendes i aventures!
Autoria: Daniela Celli
Núm. col·lecció: 36
Edat: Des de 6 fins a 12 anys
Pàgines: 96
ISBN: 9788413582047
Format: 27 x 36 cm
Enquadernació: Tapa dura
Il·lustració: Giulia Lombardo
Traducció: Pau Sanchis Ferrer

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Daniela Celli

Daniela Celli va nàixer a Florència en 1977. Després d'estudiar piano en el Conservatori Luigi Cherubini, va viatjar a Nova York on es va matricular en criminologia. En 1997 va regresar a Itàlia per a estudiar Dret.
Aquest el seu primer llibre i ha sigut traduït a nombrosos idiomes. Actualment escriu un blog sobre les aventures de la seua família al voltant del món (mamagiramondo@blogspot.com) i coordina el Bookclub dei viaggiatori (https://www.instagram.com/ilbookclubdeiviaggiatori/).