Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

El verí del teatre

Quins són els límits que separen la realitat de la ficció? Fins a quin punt s'ha de diferenciar la representació de l'autenticitat en un escenari? La conversa entre el Marqués i Gabriel de Beaumont en El verí del teatre és una de les grans obres del teatre català contemporani.

Ambientada en el context del racionalisme il·lustrat, l'obra planteja una reflexió metateatral que explora la creació artística com una substància verinosa tant en el sentit literal com en el figurat, analitzant les dinàmiques de poder entre els éssers humans, els límits de les convencions en l'art i la vida, i la moralitat de l'acció humana.

 

Autoria: Rodolf Sirera
Núm. col·lecció: 95
Edat: a partir de 16 anys
Pàgines: 96
ISBN: 9788413586076
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Carles Barrios
Introducció: Clàudia Serra
Introducció i propostes didàctiques: Clàudia Serra

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Rodolf Sirera

Rodolf Sirera (València, 1948) és traductor, guionista i dramaturg. Considerat un dels autors teatrals contemporanis més reeixits i l’intel·lectual teatral més influent del nostre territori, ha escrit més de quaranta obres i la seua trajectòria ha sigut reconeguda amb Premis com el Serra d’Or, el Nacional de Teatre de Catalunya o el Max de Teatre. Entre les seues obres destaquen, Indian summer, Trio, Plany en la mort d'Enric Ribera, El triomf de Tirant, La partida i Homenatge a Florentí Montfort. Aquests tres últims juntament amb Josep Lluís Sirera.