Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Franz i Marion

XVI Premi de Teatre Palanca i Roca

L’obra, basada en la història real de Marion Pritchard, indaga en com les accions de les persones reverberen en el temps i fins a quin punt les ferides es queden obertes perquè ens neguem a mirar-les.

Com en un joc d’espills, aquesta obra s’ambienta a Amsterdam en dos plans temporals. Durant la Segona Guerra Mundial, Franz i Marion, antics companys d’escola,  s’enfronten a una situació extrema. Ell treballa en el registre on ella inscriurà com a pròpia una xiqueta jueva, per a salvar-la de la persecució nazi. En una situació límit, el secret esdevindrà una qüestió de vida o mort. L’altre pla temporal ens porta a l’actualitat, quan un altre Franz i una jove periodista, Eri, conversen sobre la memòria familiar i s’enfronten als dilemes que van experimentar els seus avantpassats. Premi de Teatre Palanca i Roca, Franz i Marion es basa en una història real per a oferir-nos una sòlida reflexió sobre la responsabilitat de les accions i les repercussions que aquestes tenen al llarg del temps.

Mirar i veure, reconéixer, escoltar: actes de valentia i de generositat que es posen en valor en aquest relat. Una història on triomfa la paraula i on es demostra que una societat millor s’aconsegueix a través del respecte i la voluntat d’escoltar.
Autoria: Marta Moreno Pizarro
Núm. col·lecció: 85
Edat: Des de 16 fins a 100 anys
Pàgines: 120
ISBN: 9788413582887
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Carles Barrios
Introducció: Tobies Grimaltos

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra