Al damunt dels nostres cants

PREMI DE TEATRE CIUTAT D'ALCOI 2017

Tomàs ha convidat els seus fills a un sopar molt especial, l’objectiu del qual és donar-los una misteriosa notícia. La vetllada transcorre amb normalitat fins que s’adonen que Tomàs ha penjat una bandera gegantina a la terrassa, fet que desencadenarà un terrabastall familiar, sobretot quan els fills veuen perillar l’herència...

Amb tocs d’humor i d’ironia, aquesta trama plena de tensions, mentides i rivalitats reflexiona sobre els mecanismes que construeixen la nostra identitat personal, familiar i col·lectiva.


Amb el suport del Departament de Cultura


Autoria: Guillem Clua
Núm. col·lecció: 69
Pàgines: 96
ISBN: 9788490269114
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Les comandes realitzades a partir de l'1 d'agost es rebran a partir del 19 d'agost. Disculpeu les molèsties. Bones vacances!

Consulta ací la política de compra

Guillem Clua

Guillem Clua (Barcelona, 1973) és dramaturg, guionista, director d'escena i periodista. Llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), va iniciar la seua formació en escriptura a la London Guildhall University. Està considerat com una de les veus més innovadores i versàtils de el teatre nacional actual. La crítica ha definit l'obra d'aquest autor com multidisciplinari, eclèctica i amb una preocupació prioritària per l'estructura narrativa i l'argument. Els seus textos s'han traduït a l'anglés, l’alemany, l’italià, el francés, el grec, el búlgar i el serbocroat, entre altres llengües. Amb Al damunt dels nostres cants va guanyar el Premi de Teatre Ciutat d'Alcoi.