Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Monopatins (Skaters)

Sara i David són dos éssers a la deriva que es troben per necessitat, que s’atrauen irremeiablement, perquè tots dos se senten perduts i desemparats en un món hostil. David és un adolescent impulsiu i violent que s’allunya de la realitat que l’envolta amb la màgia dels skaters; Sara és la seua professora, i els problemes a l’aula faran que es replantege el sistema educatiu vigent. Monopatins (Skaters) és una obra compromesa, pionera, que aborda la vida diària, concreta, tangible, de l’Ensenyament Secundari Obligatori actual.

Autoria: Manuel Molins
Núm. col·lecció: 38
Pàgines: 112
ISBN: 9788498240498
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Enric Solbes
Introducció: Fransces Foguet

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Manuel Molins

Manuel Molins (Alfara del Patriarca, 1946) és dramaturg i professor. Va fundar el Grup 49 de teatre amb el qual va participar en el moviment de Teatre Independent, que en la dècada de 1970 es proposava recuperar la llengua i cultura pròpies del País Valencià.

Ha publicat una trentena d'obres, entre les quals Déus, dies i treballs, L'univers, Monopatins (Skaters) i Els valents de Valor. La seua trajectòria ha estat reconeguda amb nombrosos premis, com el Premi de la Crítica de teatre de l'Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana, el Premi Octubre de teatre, el Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians –en vuit ocasions– i el Premi Ciutat de València –en dues ocasions–.