La festa d'aniversari

Aquest volum recull dues obres mestres del Premi Nobel de Literatura Harold Pinter. Dos treballs que tracten sobre la lluita de poder i l’ambigüitat de la victòria o la derrota, temes que recorren bona part de l’obra pinteriana. La festa d’aniversari ha esdevingut, amb el temps, un dels treballs més emblemàtics de l’autor. Stanley Webber es refugia en una pensió a vora mar per a oblidar un passat fosc. Un dia arriben dos emissaris d’una organització tenebrosa i, aleshores, diversos interrogants atrapen el lector-espectador. De què fuig Stanley? Quina relació va tenir amb els sicaris? Per què vénen a buscar-lo?

L’altra peça del volum, El porter, va constituir el primer èxit de Pinter. Aston rescata un vagabund d’una baralla i el convida a viure amb ell. Prompte el captaire maquina desfer-se d’Aston, malgrat la generositat del seu benefactor, a fi de guanyar-se el favor del germà ric, que és alhora el propietari de l’edifici on s’allotgen.

Autoria: Harold Pinter
Núm. col·lecció: 36
Pàgines: 224
ISBN: 9788498240870
Format: 15 x 23,5 cm
Traducció: Imma Garín i Victor Batallé
Coberta: Enric Solbes

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Harold Pinter

Harold Pinter (Hackney, 1930 - Londres, 2008) fou un escriptor anglés guardonat amb el Premi Nobel de Literatura 2005. És autor de vint-i-nou obres teatrals, quinze esquetxos dramàtics, més de vint guions per a la televisió i el cinema i una novel·la, entre altres. També és coautor de dues obres de teatre i de ràdio. La seua obra més coneguda és The birthday party (La festa d’aniversari), distingida amb quatre premis Tony.