Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Converses amb Ignasi Pla

Pròleg de José Luis Rodríguez Zapatero

En aquestes Converses amb Ignasi Pla, els autors ens presenten, simultàniament i a través del diàleg, un testimoni directe i de primera mà dels dos vessants, el públic i el privat, que configuren la personalitat del líder del PSPV-PSOE. Les idees que es trasllueixen de les seues vivències i opinions ens donaran les claus per a entendre els objectius polítics que representa i poden contribuir a formar una opinió més àmplia de les seues opcions com a candidat a presidir la Generalitat Valenciana.
El llibre inclou un pròleg de José Luis Rodríguez Zapatero, en el qual el president del govern espanyol reconeix que comparteix amb Ignasi Pla valors i inquietuds i «el compromís per a avançar cap a una societat més justa i cohesionada».

Autoria: Fernando Delgado, Josep Fèlix Escudero
Núm. col·lecció: 7
Pàgines: 128
ISBN: 9788498241716
Format: 15 x 23 cm
Traducció: Eugeni Aberola Bisbal
Coberta: Enric Solbes

Josep Fèlix Escudero

Josep Fèlix Escudero (Atzeneta del Maestrat, 1946) es llicencià en Dret i treballa com a assessor d'empreses. Va debutar en el món literari amb el poemari Historias a la luz de una ventana ocre. El 1977 va publicar el seu primer poemari en la nostra llengua, Paraula de Miquel, amb el qual va guanyar el Premi Vicent Andrés Estellés de Burjassot. Entre els seus poemes destaquen Discursos de salvació (Premi Ciutat de València de Poesia) i Presagi del tacte (finalista del Premi Vicent Andrés Estellés de Burjassot).