Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

El canvi climàtic a casa nostra

L’ascens del nivell de la Mediterrània destruirà les nostres platges; l’Albufera de València i el Delta de l’Ebre desapareixeran engolits per la mar; patirem més sequeres i incendis, i l’increment de les temperatures potser ens obligarà a viure en un estiu constant. Així veiem (i viurem) el canvi climàtic. Però els efectes de l’augment de la temperatura a la Terra són incerts. El futur dependrà del l’ús que fem ara de l’energia, del territori i dels recursos hídrics, perquè el consum abusiu d’aquests agreuja els desequilibris ambientals.

L’escalfament global genera una enorme preocupació, però també molts dubtes. En aquesta obra abordem les claus bàsiques d’aquest fenomen en l’àmbit de l’arc mediterrani. I no només parlarem de meteorologia i de l’evolució dels gasos d’efecte hivernacle, sinó que també analitzarem les activitats humanes que, a casa nostra, ja estan generant autèntiques modificacions del clima que ens afecten en el dia a dia.

Autoria: Maria Josep Picó
Núm. col·lecció: 9
Pàgines: 165
ISBN: 9788498242393
Format: 15 x 23 cm
Coberta: Enric Solbes

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Maria Josep Picó

Maria Josep Picó (Sagunt, 1973) és una periodista valenciana. Imparteix classes al Màster de Comunicació Científica, Sanitària i Ambiental de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, i al Grau en Periodisme de la Universitat Jaume I (UJI) de Castelló. El 2004 va posar en marxa la revista de natura i ciència Nat i, un any després, va rebre el Premi Nacional de Periodisme Mediambiental. Com a divulgadora, ha publicat els llibres El canvi climàtic a casa nostra i El planeta i tu. Idees per a cuidar el medi ambient.