Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Ser feliç és fàcil

Es pot aprendre a ser feliç?

La culpa, el victimisme, la por, la ira, l’ansietat o la tristesa són emocions bàsiques que ens roben el benestar. Però si som capaços d’aconseguir que el nostre organisme sols es dispari en situacions d’emergència real, si controlem les nostres reaccions davant les situacions que ens alteren innecessàriament, la nostra felicitat creixerà exponencialment.

I és que la nostra felicitat depèn de nosaltres. Per ser feliços no n’hi ha prou amb esperar passivament, cal actuar. Si sempre fem el que hem fet, tindrem el que sempre hem tingut. Per això és hora de canviar.

Perquè la felicitat no és el destí del viatge, sinó l’actitud amb què es viatja per la vida. La felicitat és una manera de viure, i sí que es pot aprendre. El pas més important és acceptar que som els responsables del nostre propi benestar. I és d’aquesta responsabilitat que ens parla Ser feliç és fàcil.

 

 

Amb el suport del Departament de Cultura

Autoria: Clemente García Novella
Núm. col·lecció: 16
Pàgines: 256
ISBN: 9788490261989
Format: 15 x 23,2 cm
Traducció: Tina Vallès
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Clemente García Novella

Clemente García Novella (Salamanca, 1970) és economista, traductor i escriptor. És autor de l’assaig ¿Dónde está Dios, papá? Las respuestas de un padre ateo, traduït al portugués i l'italià, i del llibre Ser feliç és fàcil.