Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

El finançament valencià, de la submissió al canvi necessari

Sovint escoltem que els valencians patim dèficit fiscal. Però sabem realment què significa això? És una malaltia crònica o hi ha alguna cura? I, sobretot, quina trans­cendència té per als ciutadans? Amb voluntat clarament divulgadora, aquest llibre explica d’una manera molt entenedora la situació de les finances públiques valencianes. Però, a banda d’anàlisi i crítica, El finançament valencià, de la submissió al canvi necessari aporta possibles línies d’actuació per a posar fi a la greu situació financera que ens ofega.

Com a complement perfecte del text, les il·lustracions del popular humorista gràfic Ortifus, carregades d’ironia i crítica, aporten un valor especial a una obra imprescindible per a entendre com els valencians hem arribat a ser la comunitat més endeutada de tot l’Estat.

Autoria: Vicent Cucarella
Núm. col·lecció: 18
Pàgines: 176
ISBN: 9788490263235
Format: 15 x 23,2 cm
Il·lustració: Ortifus
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Vicent Cucarella

Vicent Cucarella (Alzira, 1967) és economista i investigador de l’Institut Valencià d’Investigacions Econòmiques (IVIE). Ha format part de la Comissió d'Experts nomenada per les Corts Valencianes el 2012 per a l'anàlisi del sistema de finançament valencià. El 2016 va ser nomenat Síndic Major de Comptes de la Comunitat Valenciana i va rebre l'Alta Distinció Parlamentària de les Corts Valencianes Francesc de Vinatea. Ha publicat els llibres Economia per a un futur sostenible i El finançament valencià, de la submissió al canvi necessari, entre altres.