Una carta

III Premi Algar de Contes Infantils

Un dia, el vent va trobar una carta perduda. La pluja havia esborrat les lletres del sobre i no es podia saber per a qui era ni qui l’havia escrita. Però la carta deia unes paraules precioses: “T’estime”. Per això, el vent la va envolar amunt amunt i la va espentar fort, molt fort. La carta trobaria el seu destí i faria que algú se sentira estimat. Però poc es podia imaginar el vent que la carta cauria damunt del cap del Sr. Gat, sempre malhumorat i tancat a casa. Sempre? Potser la força de les paraules podia canviar la seua vida…

Una història sobre una cadena de favors plena d’humor i sorpreses.

Un àlbum sobre la confiança cap a les persones que ens envolten, un cant a favor de l’estima entre la gent.

«Per a mi, que la meua obra haja resultat guanyadora de el Premi Algar de Contes Infantils significa un reconeixement, i per tant, una satisfacció i una recompensa per una faena que m’il·lusiona i fins i tot m’absorbeix. Qui em coneix de prop sap que visc abduïda per la literatura infantil... A més, rebre la gran notícia va ser, literalment, un regal, ja que era, precisament, el dia del meu aniversari!», Irene Verdú, autora.

XXXI Premi Samaruc 2023
Jurat: Belen Perelló Baixauli, Àngels Aznar Márquez i Marta Orts Devis com a bibliotecàries, Vicent Flor i Moreno com a escriptor i Eva Alepuz Prats com a mestra.



 

Autoria: Irene Verdú
Núm. col·lecció: 73
Edat: Des de 3 fins a 7 anys
Pàgines: 34
ISBN: 9788413582610
Format: 22 x 29,5
Enquadernació: Tapa dura

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Irene Verdú

Irene Verdú (Oliva, 1973) és llicenciada en Filosofia i diplomada en Magisteri per la Universitat de València. Treballa al Servei de Biblioteques de l’Ajuntament d’Oliva. Com a escriptora, ha publicat llibres per al públic infantil, com Ara va… d’animals, Tafaner i la lluna o Aventura pirata a la biblioteca. L’any 2016 va guanyar el IX Premio de Poesía para Niños El Príncipe Preguntón de la Diputació de Granada amb l’obra Un caso para el detective Saltaflores.