Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Els Garcia i el mur

Duna i Lluc Garcia tenen el mateix cognom, però no són germans ni cosins. Són veïns i amics, encara que no sempre ha sigut així.Quan es van conéixer, Lluc no volia ser amic de Duna. Fins i tot va alçar un mur de caixes al jardí per no haver de veure-la. Però a voltes, amb un poc de paciència i humor, l’amistat esclata. I llavors... quina gran troballa!

Jaume Copons i Òscar Julve, dos creadors de renom, són els autors d'aquest àlbum amb què aprenem el valor de l'amistat. Amb aquesta història ens adonem que les relacions humanes necessiten temps i estima, i també que les diferències no impedeixen que la vertadera amistat florisca.

En definitiva, l’amistat és com una bèstia exòtica i salvatge: no es pot domesticar, però s’ha de cuidar molt perquè cresca forta i duradora.



«Juguem molt, en Lluc i jo. I també som molt amics. Però no sempre ha sigut així.»

 

Autoria: Jaume Copons
Núm. col·lecció: 67
Edat: Des de 3 fins a 8 anys
Pàgines: 40
ISBN: 9788413581941
Format: 24 x 30 cm
Enquadernació: Tapa dura
Il·lustració: Òscar Julve

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Jaume Copons

Jaume Copons (Barcelona, 1966) va començar a escriure per a Barri Sèsam mentre feia de professor. Durant els últims quinze anys ha escrit novel·les, contes, cançons, teatre, programes i sèries de televisió. Ha guanyat premis literaris, entre els quals hi ha el Joaquim Ruyra, el Ciutat de Mollerussa, el Guillem Cifre de Colonya o el Ferran Canyemeres. Pel que fa a l'audiovisual, després de fer d'editor de guions de Los Lunnis (TVE), va crear amb en Daniel Cerdà Los Algos (Cuatro) i altres sèries i programes infantils per a televisions autonòmiques. El 2013, en col·laboració amb altres autors, publica Jo, Elvis Riboldi, una col·lecció de novel·les gràfiques protagonitzada per un noi molt inquiet. Els seus darrers projectes són la sèrie «L'Agus i els monstres» (traduïda a més de 15 idiomes) i la novel·la gràfica No llegiré aquest llibre (Premi Llibreter 2018).