Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

El pirata Pataxula

El pirata Pataxula i tota la colla et conviden a classes... de pirateria! A l’escola pirata s’aprén a llegir mapes, a formar una tripulació i a navegar. De llegir mapes, Pataxula en sap a muntó, però allò de navegar... són paraules majors! Com totes les persones, a Pataxula tantes novetats li fan una miqueta de por, però la superarà gràcies a l’aprenentatge, l’amistat i el treball en comú.
Si l’acompanyes en l’aventura, descobriràs els secrets més ben guardats de la nostra terra i ho passaràs d’allò més bé amb les seues cançons. Veges que l’escola de pirateria de la professora Al-buhayra no et cride per a noves travessies!

 

Autoria: Bertomeu
Núm. col·lecció: 71
Edat: Des de 4 fins a 12 anys
Pàgines: 32
ISBN: 9788413582122
Format: 22x29,5 cm
Enquadernació: Tapa dura
Il·lustració: Empar Bou
Música i textos originals del CD: Bertomeu

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Bertomeu

Albert Ortega Bertomeu (València, 1976) és un músic i cantautor amb una dilatada trajectòria. Ha format part dels grups Ampelt i Clau de Lluna Jazz, i ha col·laborat amb grups i cantants com Noir, Vinojuan, Miquel Gil, Senior i el Cor Brutal, Al Tall o Pau Alabajos. A més, ha desenvolupat treballs en solitari. Fruit de la seua incursió en el món infantil són els tres llibre-discos El pirata Pataxula i el tresor de Gamerús, El viatge de Marcel el Marcià i Sensacionari.