Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Superxiquets

Canviem la manera de veure la discapacitat, perquè totes les persones tenim un superpoder especial!

  •          Superxiquets planteja una bonica història que ajuda a conscienciar els més menuts de que les diferències no ens separen sinó que ens uneixen.
  •          El relat és un al·legat contra la discriminació i ens recorda que tota situació té un costat positiu.
  •          La història planteja una nova manera d’enfrontar-nos a les nostres limitacions.

L'àlbum il·lustrat de Anya Damirón i Pablo Pino pretén canviar la manera de veure la discapacitat i llança un missatge de respecte, integració i tolerància cap als xiquets i les xiquetes amb diversitat funcional. El protagonista és Ivan, un xiquet a qui li encanten els superherois i que desitja convertir-se en un d’ells. Amb l’ajuda dels seus pares, es replantejarà el seu concepte de superheroi i descobrirà per què els xiquets i les xiquetes que coneix són tan especials.

A més d’aquest tema, el llibre ens permet tractar-ne molts altres que ens suggereixen el text i les il·lustracions. Alguns d’aquests es troben contemplats en el currículum de primer cicle d’infantil, mentre que d’altres senzillament ens donen l’oportunitat d’ajudar i acompanyar el nostres fills o alumnat en el seu desenvolupament com a persones.

Descarrega't la proposta didàctica de Superxiquets.
 

Autoria: Anya Damirón
Núm. col·lecció: 40
Pàgines: 40
ISBN: 9788490269046
Format: 24 x 25 cm
Enquadernació: Tapa dura
Il·lustració: Pablo Pino
Traducció: Teresa Broseta Fandos

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Anya Damirón

Anya Damirón (República Dominicana) ha treballat com a creativa/copywriter en publicitat, on va descobrir la seua passió per escriure i per treballar amb imatges. En 2008 va llançar la col·lecció de contes infantils «Lucia’Stories»,  amb la qual ha publicat de manera independent més de setze llibres. A més a més, és directora i autora de la revista infantil Niños aventureros, narradora del club Cuenta cuenta cuentos i creadora del projecte Yo soy Súper. Entre les seues obres destaquen Tumtum i Superxiquets. Aquest últim va guanyar cinc premis als Estats Units i ha sigut traduït a l’anglés, el català, el coreà, el portugués i el polac.