Nota de Premsa

Celebra Sant Jordi amb Bromera

 

Deixa’t seduir pels nostres llibres!

 

Bromera et convida a celebrar Sant Jordi amb unes propostes engrescadores, divertides i emocionants que de ben segur no et deixaran indiferent.

 

Busca entre les nostres recomanacions la teua aposta i fes-ne un primer tast. Viatges esbojarrats per la Mediterrània, misteris i enigmes que semblen no tenir resposta, investigacions perilloses, aventures exòtiques i reculls per a fer-te un tip de riure són només algunes de les propostes.

 

Calendari de signatures de Sant Jordi a Barcelona i Tarragona/Reus.

 

A més, aquest any ens podràs visitar a la nostra parada a Rambla de Catalunya, 45. T'hi esperem!

 

Llibres destacats

L’home del sac és la primera novel·la que va escriure el polifacètic escriptor català, ara revisada i definitiva, amb la qual va bastir un llibre que es multiplica com un joc de miralls
 

 

La fugida de Carol Hoover amb el prestidigitador que entreté el passatge de l’Imperator of the Sea enceta una persecució frenètica i divertida per tota la Mediterrània.

PREMI DE NOVEL·LA CIUTAT D’ALZIRA

Un recull de tretze textos literaris que tracten de plasmar els sentiments i les emocions que han despertat en escriptors, cantautors, periodistes, advocats... els temes de l’esperat disc d’Obrint Pas.

 

 

 

 

La primera novel·la publicada per Bromera ara fa 25 anys, revisada i actualitzada i que narra les aventures d’Eugeni, el Frare, qui esdevindria l’últim roder valencià.

 

Grans autors internacionals a Bromera

Arriba un de la sèrie protagonitzada pel detectiu Charlie Parker que haurà de desmantellar una perillosa operació de contraband.

Aquest títol recupera els personatges de Les bruixes d’Eastwick i mostra tota l’energia, l’enginy i l’humor que han caracteritzat el desaparegut Updike.

La història del duel final entre el rei dels isards, que durant anys ha imposat la seua supremacia al ramat, i el caçador que l’abatrà. Un relat poètic que enfronta l'home amb la natura.

 

 

 

Marcada per la incertesa, l’existència de Michele Sparacino es veurà afectada per la fantasia d’un periodista mentider que l’assenyala com l’instigador d’una revolta laboral.

Lletres per a tots

Hi ha cap relació entre l’espiritualitat, les tendències polítiques i els gens? Aquest títol ens proposa un viatge a les nostres intimitats biològiques.

Els autors de Tips de ‘merengue’ tornen a la càrrega amb els millors comentaris de periodistes com Roncero, Guasch o Gatti, perquè els seguidors del Barça els lligen amb un somriure.

 

 

 

 

 

Aventura, acció i misteri per a joves

És possible que les princeses més famoses tinguen problemes de flatulència? Laura està molt preocupada. Sort que son pare té un llibre secret de princeses.

 

Albert troba molt a faltar a sa tia. Tots li diuen que se n’ha anat molt lluny, a un lloc del qual no tornarà mai. No la trobarà, però en el viatge descobrirà molt més del que podria imaginar...  

Un nou cas policial que necessita la perícia i la intuïció de la intrèpida mossa d’esquadra que ha captivat els joves lectors amb La nit que Wendy va aprendre a volar i Wendy ataca.

Els gats eren animals sagrats a l’Antic Egipte i, fins i tot, tenien una deessa, Bastet. Des que va aparéixer aquell gatet gris, Meritxell sembla diferent. Potser hi ha alguna relació?

PREMI DE NARRATIVA INFANTIL VICENT SILVESTRE

Amb l’ajuda d’Els Simpson, Harry Potter, Obama o les cançons d’Obrint Pas, Política per a joves inquiets rebat els tòpics sobre la suposada apatia de la joventut actual envers la política.

Àngels i el seu fill Raspa fan turisme per Egipte. La seua visita comença a complicar-se quan un venedor de records –per eludir un escorcoll policial– els dóna d’amagat una valuosa antiguitat que els posarà en perill.

PREMI BANCAIXA DE NARRATIVA JUVENIL

 

 

 

 

La intrèpida Sally Lockhart està en perill. Quan la seua vida semblava haver-se estabilitzat, un personatge misteriós s’entossudeix a fer-la caure. Una novel·la plena d’intriga i aventures al Londres victorià.

 

El desenllaç de l’original saga de vampirs creada per L. J. Smith que ha captivat milers de lectors està més a prop. Un triangle amorós mortífer més enllà dels sentiments humans.


 

 

En la secció de novetats trobaràs una selecció més àmplia de títols per a lectors de qualsevol edat.