Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Terra endins. Pensar el futur des del poble

Premi Mancomunitat de la Ribera Alta

En una societat cada vegada més massificada i orientada cap a les grans ciutats, què podem aprendre de la vida en els pobles? Per què és crucial discutir i entendre, ara més que mai, el desenvolupament rural? En aquest assaig personal, compromés i no exempt de sentit de l’humor, Maria Josepa Payà explica diversos aspectes del món rural i desmunta uns quants mites.

En Terra endins. Pensar el futur des del poble, trobem reflexions sobre l’agricultura i l’alimentació, i també temes com ara la sostenibilitat i l’ecofeminisme. Des de la revaloració de la comunitat fins als conceptes de minifundi i béns comuns, Payà exposa com aquests elements són essencials per a construir un futur desitjat, on convergisquen la diversitat cultural i la sostenibilitat mediambiental.

Autoria: Maria Josepa Payà
Núm. col·lecció: 37
Pàgines: 144
ISBN: 9788413586304
Format: 15 x 23,2 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Maria Josepa Payà

Maria Josepa Payà (Beneixama, 1970) és enginyera agrònoma especialitzada en agricultura ecològica. Ha treballat en desenvolupament rural, en cooperació i com a tècnic en una almàssera cooperativa. En l'actualitat exerceix de professora de formació professional agrària. El tresor de Benasait és el seu primer llibre infantil.