Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Amèrica endins. Dietari (2014-2017)

PREMI D'ASSAIG MANCOMUNITAT DE LA RIBERA ALTA

Amèrica endins
és un assaig que ens transporta a l’Amèrica profunda, als Estats Units de l’era Trump, abans i després que accedira a la presidència. És la narració de la trobada de Lourdes Toledo, com a professora bilingüe, amb la realitat quotidiana, les escoles americanes i els grans espais d’un país de contrastos i ple de sorpreses. Tot plegat, l’obra constitueix un mosaic de revelacions enmig d’un xoc cultural viscut amb serenitat i, sobretot, amb humor. Un llibre sobre una realitat desconeguda o superficialment coneguda, la dels Estats Units viscuts de prop, en una escola de Santa Fe (Nou Mèxic), i a través de viatges per tot aquest immens país.

Així, el dietari és alhora una reflexió sobre les claus històriques que fan entenedor aquell país i sobre la supervivència de l’autora com a mestra, mare i dona, en enfrontar-se al repte de fer camí en la vida en condicions no sempre fàcils.

Autoria: Lourdes Toledo
Núm. col·lecció: 32
Pàgines: 312
ISBN: 9788490264812
Format: 15 x 23,2 cm

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Lourdes Toledo

Lourdes Toledo (València, 1970) va estudiar Ciències de la Informació a la Universitat Cardenal Herrera (CEU) i Magisteri de llengua anglesa a la Universitat de Saragossa. Actualment, treballa com a assessora del British Council en una escola púbica de Terol, tasca que compagina amb el periodisme i l’escriptura. A més, col·labora en les revistes Caràcters i Túria.En el camp de la literatura, ha publicat poemes i relats breus en diverses antologies de La Forest d’Arana i de l’editorial Germania. Amb Amèrica endins va guanyar el Premi d'Assaig Mancomunitat de la Ribera Alta.