Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Llum a l'atzucac (dietari, 2012-2016)

Llum a l’atzucac és un dietari intens i contundent que combina amb destresa els elements habituals del gènere: la memòria, la reflexió, les descripcions de fets i experiències, les lectures, els viatges... Però, sobretot, fa present una veu pròpia, incandescent i sense concessions. Amb una serenitat estoica i una sinceritat impressionant, l’autor aborda l’angoixa de l’home contemporani, els dubtes i les perplexitats, l’ànsia de realització personal i l’ensopegada amb la dura realitat de la vida quotidiana, amb la consciència del temps que fuig.

En aquest dietari –que abraça els anys 2012-2016–, l’autor pretén superar la mera anècdota o el fet concret per a assolir certa categoria cultural a fi d’aproximar-se, fragmentàriament, a la complexitat de la vida, a l’entramat boirós de l’experiència individual i col·lectiva.

Autoria: Ramon Ramon
Núm. col·lecció: 30
Edat: Lectors adults en general
Pàgines: 328
ISBN: 9788490268605
Format: 15 x 23,2 cm

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Ramon Ramon

Ramon Ramon (Catarroja, 1970) va estudiar Filologia Catalana a la Universitat de València. Treballa de corrector lingüístic a l’editorial Afers, tasca que compagina amb l’escriptura. A més, col·labora esporàdicament en la revista digital Núvol. En el camp de la literatura, ha editat diversos poemaris, com Simfonia per a un estat de coma (Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians de Poesia) i Els temps interromputs. Amb Llum a l’atzucac (dietari, 2012-2016) va guanyar el Premi d’Assaig Mancomunitat de la Ribera Alta.