Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

L'imperi de la incomunicació

PREMI D'ASSAIG MANCOMUNITAT DE LA RIBERA ALTA 2015

 

Mai com ara les persones havíem estat tan comunicades. I alhora, mai havia estat tan gran el risc d’incomunicació. Gràcies a Internet i als diversos dispositius que permeten connectar-nos-hi ben bé des de qualsevol lloc, la comunicació actual té unes possibilitats extraordinàries, però també pot esdevenir impròpia de l’ésser humà. Malgrat l’interès que desperta en les audiències, hi ha una forma de comunicació sotmesa a tòpics i prejudicis, grollera i fins i tot humiliant, que s’escampa com un signe dels temps.

Aquest llibre –Premi d’Assaig Mancomunitat de la Ribera Alta– esdevé un al·legat contra la vulgaritat, una defensa de la qualitat humana, dels models mediàtics que generen comprensió mútua entre individus i grups socials. El model comunicatiu ha de canviar al ritme de l’evolució de la tecnologia, però cal exigir el respecte a uns principis ètics. Una vegada més, l’educació ha d’exercir un paper clau.


Amb el suport del Departament de Cultura


Autoria: Francesc Torralba
Núm. col·lecció: 25
Pàgines: 216
ISBN: 9788490265987
Format: 15 x 23,2 cm

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Francesc Torralba

Francesc Torralba (Barcelona, 1967) és catedràtic de Filosofia de la Universitat Ramon Llull i imparteix cursos i seminaris en moltes altres universitat d'Espanya i de Sudamèrica. Dirigeix la Càtedra de Pensament Cristià d'Andorra i la Càtedra Ethos d'ètica aplicada a la Universitat Ramon Llull. També és director del Ramon Llull Journal of applied Ethics i president del Comitè d'Ètica Assistencial de la Fundació SAR-Quavitae, entre altres.

Va estudiar Filosofia a la Universitat de Barcelona. Posteriorment va ampliar estudis a la Universitat de Copenhaguen, on va estudiar llengua danesa per fer la seua tesi sobre el pensador Søren Kierkegaard. També es va llicenciar en Teologia a la Facultat de Teologia de Catalunya. És vicepresident de la Societat Hispànica d'Amics de Søren Kierkegaard i ha traduït aquest autor del danès al català. També coneix a fons el pensament de Friedrich Nietzsche.

L'any 2015 va rebre el Premi d'Assaig Mancomunitat de la Ribera Alta per L'imperi de la incomunicació.